Over Ashido

Ashido Karate Veendam is opgericht in 2004. Het bestuur bestaat uit Roelof en Tieneke Schuiling. De lessen worden gegeven door sensei Roelof Schuiling (4de Dan Full-contact Budo Karate). De administratie is in handen van Tieneke Schuiling.

Bij Ashido Karate Veendam wordt lesgegeven in het Kyokushin Karate. Dit is een full-contact karatestijl. Naast het trappen en stoten wat het Kyokushin Karate kenmerkt, wordt er veel aandacht besteed aan jiu-jitsu en zelfverdediging.

Tijdens de lessen wordt sensei Roelof Schuiling bijgestaan door sensei Niko Jager (3de Dan Full-contact Budo Karate) / verschillende sempai’s (assistenten van de meester).

Karate is een sport voor iedereen: jong of oud, man of vrouw, jongen of meisje. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen aan de lessen. Kortom:

Karate is een (h)eerlijke sport!!

Om een indruk te krijgen hoe het er tijdens de lessen aan toe gaat, nodigen wij u graag uit om eens een kijkje te komen nemen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Op de contactpagina ziet u hoe u contact kunt opnemen met Ashido Karate Veendam.